Molly Sandén kommer till Sommarfesten 2022.

Molly Sandén

– På scen lördag den 23 juli –
 Cirka 21.30–22.45

Lördag den 23 juli spelar Molly Sandén på sommarfesten i Kalix. Med sina tre soloalbum i ryggen, och en praktfull popshow, kommer hon sätta guldkant på Sommarfesten.

För på livescenen exploderar de känsloladdade låtarna, och tryckvågorna i bröstkorgen stannar länge.

Med över 700 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid, mängder med platinasinglar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare.

Från klarhet till klarhet


Molly Sandén har haft en fantastisk start på året med internationell succé på Oscarsgalan, där hon från den isländska staden Húsavík framförde den oskarsnominerade låten "Husavik" från komedin ”Eurovision song contest: The story of fire saga”. Hon kallas numer världen över för ”Sveriges Adele”. 

Albumet ”DOM SKA VETA” blev också det tokhyllat av fans såväl som kritiker. Våren 2022 åkte Molly ut på sin mest omfattande turné hittills i karriären ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”. Även den blev en succé! 

Molly har även gjort den officiella EM-låten ”Vi:et i vinsten” som ska bära fram det svenska laget till nya framgångar i sommar. Låten släpps den 10 juni.

Turnerar som aldrig förr

Under vårens tokhyllade turné ”DOM SKA VETA ARENA TOUR” befäste Molly Sandén sin roll som en av landets främsta popstjärnor. Och till sommaren ger hon sig ut på en ny storslagen resa, där hon möter publik på några av de stora svenska scenerna. 

Sommarturnén inleds den 3 juni i Umeå och gör totalt 20 stopp i Sverige – bland annat i Kalix den 23 juli – samt två avstickare till Finland respektive Norge.
– När vi äntligen fått komma ut och spela igen vill jag aldrig sluta! Att följa upp den här drömmiga våren med en stor sommarturné känns så himla kul! Vi har fått upp fart nu och jag vill verkligen aldrig gå hem, säger Molly Sandén.

Molly Sandén på Youtube

Molly Sandén på webben